Over Fotogroep Anders

Fotograferen met Fotogroep “ANDERS” uit

De fotogroep bestaat uit de volgende personen:
Max Delmaar
Jan de Greef
Ben Henninger
Mathilde Hilhorst
De groepsleden werken individueel aan de fotografie, daarnaast kunnen ze elkaar naar behoefte aanvullen. Sommige leden hebben een cursus creatieve fotografie gevolgd of een opleiding in de fotografie gedaan. In feite is ieder “hobbymatig” bezig waarin veel vrije tijd gestoken wordt. Omdat iedereen individueel werkt ontstaat er divers werk.

De groep komt één avond in de maand bij elkaar om de gemaakte foto’s/series te laten zien op papier. Grote aantallen worden digitaal bekeken. We bekijken de foto’s op inhoud, compositie, techniek en afwerking zijn o.a. de aandachtspunten. De bespreking is altijd opbouwend; kritiek is goed als er tevens aanwijzingen worden gegeven. Binnen de groep wordt er niet aan interne competities gedaan. De avonden zijn puur voor het toetsen van het eigen werk, waarbij de maker kan aanhoren of het voor zijn/haar beoogde doel is bereikt. Thema gericht werk en een gezamenlijke workshop in een studio of op locatie worden meegenomen in het jaarprogramma. Nieuwe leden hebben een proeftijd van 3 maanden. Indien nodig wordt technische ondersteuning geboden.

De leden bij FG Anders ontplooien naast de vrije fotografie ook ander fotografisch werk. Zeker als het gaat om fotografie in familie, vrienden en werkkring. Meestal reportage, portret en studiowerk. Elk jaar exposeren wij  ons werk. Meestal in januari en februari bij Rumah Kita in Wageningen.

De leden van de fotogroep wensen u veel kijkplezier toe!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!

Fotogroep Anders
Ben Henninger
Telefoon 0318-636434
secretariaat FGA

secretariaat@fotogroep-anders.nl  of  b.henninger@planet.nl